Walstroom Scheveningen

Involtum verzorgt namens de gemeente Den Haag de exploitatie van de Walstroom voor de zeeschepen in Scheveningen. Zowel Rijkswaterstaat als de vissersrederijen maken gebruik van de door de gemeente gerealiseerde en door Involtum geexploiteerde voorzieningen. De zeeschepen maken in Scheveningen maken gebruik van 100% Hollandse Wind. Alle installaties zijn te bedienen met de Walstroom App van Involtum.

E-Harbour Amsterdam

E-Harbour is een haven in Amsterdam die volledig is ingericht op elektrisch varen en is daarmee de allereerste uitstootvrije haven van Europa! Involtum verzorgt de afrekening van de 65 boten die snel kunnen opladen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via het systeem van Involtum water te tappen. Tevens regelt Involtum de toegang tot de haven. Alle ligplaatseigenaren hebben een account bij AanUit.net van Involtum. Hierdoor kunnen ze stroom schakelen en afrekenen met één druk op de knop.

Camperplaats Nederland

Involtum verzorgt de betalingen voor Camperplaats Nederland. Op diverse camperplaatsen wordt gebruik gemaakt van betaalautomaten met het AanUit.net systeem van Involtum en de Involtum AanUit.net app. Via twee manieren kunnen gasten stroom en verblijf zelf activeren en betalen. Met de betaalautomaat ter plaatse of via de handige AanUit.net app. Tevens verzorgt Involtum het openen van de slagboom. De beheerder krijgt online in de Involtum portal al zijn management informatie. Dit alles verzorgt door Involtum.

Autostrada del Brennero

Involtum verzorgt truckstroom voor Autostrada del Brennero. Met NomadPower van Involtum wordt het activeren en afrekenen van stroomvoorzieningen verzorgt voor gekoelde vrachtwagens. Autostrada del Brennero heeft de locale overlast van de uitstoot van fijnstof door koelmotoren van vrachtwagens verminderd middels de aanleg van duurzame stroomvoorzieningen. Involtum verzorgt de volledige exploitatie onder haar label NomadPower waar inmiddels meer dan 500 chauffeurs en transporteurs in geheel Europa gebruik van maken.

nl_NLDutch