Onze diensten

Onze diensten

Walstroom Riviercruisers en Zeevaart

Walstroom van Involtum is de dienst die het mogelijk maakt om stroom, water en verblijf af te nemen aan de kade. Involtum heeft ruime ervaring met het afrekenen van Rivier- en Zeevaart en rekent Riviercruisers en Zeeschepen af in heel Europa.

Park And Power

Met Park and Power verzorgt Involtum stroomvoorzieningen voor elektrische auto’s in Europa. Park and Power maakt het mogelijk laadpalen af te rekenen zonder vast te zitten aan 1 laadpaalfabrikant. Elektrische rijders kunnen zelf hun stroom activeren en afrekenen met hun laadpas of mobiele telefoon.

Marktstroom

Markt- en evenementenstroom is een dienst van Involtum gebruikt voor markten, festivals en kermissen. Het zijn bestaande stroompunten op pleinen, grote terreinen en parken. Deze stroomvoorzieningen vervangen vervuilende aggregaten en kunnen door iedereen worden gebruikt.

AanUit.net

AanUit.net van Involtum zorgt voor voorzieningen voor recreanten. AanUit.net maakt het mogelijk dat camperaars op camperplaatsen en jachteigenaren in jachthavens zélf voorzieningen kunnen activeren en afrekenen zoals verblijfskosten, stroom, tapwater, toegang, sanitair. AanUit.net is te vinden op meer dan 60 locaties in Nederland en België. Buiten deze landen is AanUit.net beter bekend als YoreOn.
AanUit.net biedt ook lokale betaaloplossingen zoals betaalautomaten en betaal tablets.

AppWash by Miele

AppWash by Miele is een samenwerking tussen Involtum en Miele. AppWash biedt betaaloplossingen voor wasmachines en drogers van appartementengebouwen. Involtum verzorgt de afrekening van was- en droogtransacties in gemeenschappelijke wasserettes.

NomadPower

NomadPower van Involtum biedt stroomvoorzieningen voor koel- en vrieswagens langs de belangrijkste Europese transportroutes. Chauffeurs kunnen tijdens rust- en wachturen hun lading koelen op een van de 300 NomadPower stroompunten in plaats van de vervuilende aggregaat.

Elektrisch varen

AanUit.net van Involtum verzorgt stroomvoorzieningen voor elektrische sloepen en jachten. Voor elektisch varen is een speciale stroomzuil ontworpen, de e-Varen zuil. Er is zicht in de beschikbaarheid van aansluitingen en de mogelijkheid tot het reserveren van aansluitingen.

Walstroom Binnenvaart

Walstroom van Involtum maakt het mogelijk om stroom af te nemen aan de kade voor schippers in Europa. Involtum heeft meer dan 5 jaar ervaring met het afrekenen van stroom, water en verblijf van duizenden binnenvaartschepen.

Involtum Platform

Meer te weten komen over ons unieke platform?

nl_NLDutch