Champagne bij Involtum

Champagne bij Involtum

De wereld staat voor grote uitdagingen. Dat neemt niet weg dat we bij Involtum alle reden hebben voor een klein feestje. Of het nu gaat om het aantal transacties, het aantal gebruikers of de locaties waar we actief zijn, de cijfers knallen hier door het plafond. En dan vieren we ook nog eens ons eerste lustrum.

Meer dan een miljoen transacties

Per maand verwerken wij nu meer dan 50.000 transacties. In totaal hebben we inmiddels 1.013.703 transacties verwerkt. En de maandelijkse groei zien we steeds verder toenemen. Van een marktkoopman die de stroom schakelt in Den Haag tot een student die z’n wasje draait in Kroatië. Al deze transacties vereisen natuurlijk een betrouwbare, veilige en schaalbare backbone.

Champagne bij Involtum

Meer dan vijfenzeventigduizend gebruikers

Echt iets om trots op te te zijn. Om precies te zijn 76.045 mensen die genieten van het gemak van de Involtum-apps. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag kunnen schakelen met de mobiele telefoon. Zo kunnen voorzieningen cashless worden afgerekend. De transitie naar draadloos betalen is in het afgelopen jaar wederom in een stroomversnelling gekomen. Cashless society? Wij zijn er klaar voor.

Meer dan vijfhonderd locaties in Europa

We zijn inmiddels actief op 503 locaties in Europa met 5.613 afrekenpunten. Van AanUit.net tot autolaadstations, van campers, jachthavens, markten en truckstops tot wasmachines en Walstroom, wij regelen het. Wat een verschillen binnen Europa en dan toch werken met één platform. Verschillende talen, verschillende valuta. Hoe we dat doen? De architectuur waarop ons platform is uitgedacht, zorgt dat we in basis alle valuta en talen aankunnen met als nieuwste feature het ‘message center’. Zo kunnen wij realtime met alle gebruikers communiceren en wordt de communicatie live vertaald.

Als klap op de vuurpijl: ons eerste lustrum

Vijf jaar geleden begonnen we in Woerden met zes medewerkers. Inmiddels zitten we met twaalf medewerkers aan het prachtige Hofplein midden in het centrum van Rotterdam. Het kloppende hart van Involtum. Samen met onze investeerders bouwen we steeds verder aan de kleinste multinational van Europa.

Duurzaamheid is de toekomst

Samen bouwen we aan een duurzame toekomst. Met onze duurzame voorzieningen en sharing-oplossingen dragen we daar ons steentje aan bij. Benieuwd naar de slimme diensten van Involtum? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

nl_NLDutch