Een stikstofbesparing ter grootte van het Kralingse Bos? Zo doen we dat

Een stikstofbesparing ter grootte van het Kralingse Bos? Zo doen we dat

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Het gaat lekker met ons cloudplatform en onze smartphone apps. Erg lekker zelfs. Op piektijden zien we elke zes seconden een transactie plaatsvinden. Dat zijn er maar liefst tien per minuut. Zeshonderd per uur. Per maand gaan we richting de veertigduizend transacties. Het gaat zelfs zo hard dat we in de AWS-cloud processorcapaciteit hebben moeten bijkopen. Zo eenvoudig is het opschalen van ons platform.

Twaalf landen, negen talen, zes valuta

We zijn inmiddels operationeel in twaalf verschillende Europese landen, en counting. Ons platform is beschikbaar in negen verschillende talen en werkt met zes verschillende valuta. Van Noorse Kronen tot Hongaarse Florinten, wij draaien onze hand er niet voor om. De duurzame kilowatturen die door ons platform gaan, leveren bij elkaar een stikstofbesparing op van alle bomen van het Kralingse Bos.

Transacties in beeld

Verdeling van transacties op het platform

Verdeling per land Duitsland is met stip de grootste stijger wat betreft transacties.

Hoe bedient men het platform? Maar liefst 87,4% gebruikt de iOS- of Android-app, 4,3% gebruikt de website en 4,1% de betaalautomaat (waar aanwezig).

Meer weten?

Benieuwd wat de slimme diensten van Involtum voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee