Totale ontzorging energievoorziening openbare ruimte

Maak gebruik van de nieuwe dienst ‘Markt- en Evenementenstroom’ die de energievoorziening op marktpleinen, evenemententerreinen en kermissen snel activeert en afrekent. Geen administratieve zorgen én de gebruikte stroom wordt maandelijks aan de gemeente vergoed. Totale ontzorging!

U hoeft slechts een ding te doen om Markt- en Evenementenstroom te krijgen: een meeting met ons. Om Markt- en Evenementenstroom te implementeren volgen wij dit stappenplan:

 1. Meld je aan door te bellen naar +31 (0)85 2012781 of mail naar info@marktstroom.nl
 2. We beginnen met een lijst van stroompunten die worden gebruikt door de gemeente.
  Op basis van de lijst met stroompunten kunnen we een planning opstellen voor het ombouwen van stroompunten naar Marktstroom.
 3. Vervolgens zetten wij de wensen op papier.
  Na ons gesprek en de lijst van stroompunten weten wij wat de wensen zijn in het betreffende gebied en maken wij een energieplan. Hierin staat bijvoorbeeld wat er aan vermogen nodig is en waar nieuwe stroompunten gerealiseerd moeten worden.
 4. Elk stroompunt wordt voorzien van een slimme meter om te kunnen schakelen en meten.
  Deze meters zijn er voor alle vermogens van klein naar groot. We werken samen met uw lokale installateur om de meters te plaatsen. Indien nodig verzorgen wij zelf de installatie.
 5. Men kan vervolgens met de app van Marktstroom aan de slag.
  Evenementen en markten kunnen eenvoudig gebruik maken van de stroompunten middels de Marktstroom-app. Iedereen die gebruik mag maken van de stroompunten kan zich via www.marktstroom.nl registreren. De gemeente kan in de webportal van Involtum ‘live’ het verbruik van de eigen stroompunten zien. Op die manier is ook de vergoeding van de gebruikte stroom door de gemeente te raadplegen. De vergoeding voor de stroom wordt maandelijks ontvangen. De afnemers van de stroompunten krijgen automatisch hun totale verbruik te zien en krijgen aan het eind van maand de factuur. Op die manier wordt de gehele administratie van gemeente of provincie uit handen genomen én er is geen omkijken meer naar de stroomaansluitingen.

Waarom Markt- en Evenementenstroom?

Markt- en Evenementenstroom maakt alle stroompunten bereikbaar voor alle stroomgebruikers in de stad. Iedereen betaalt exact voor wat hij verbruikt. Geen vervuilende en lawaaierige aggregaten meer in de stad maar een eenvoudig toegankelijk stroomnetwerk. De grote festival-organisatoren werken al met Markt- en Evenementenstroom.

Hoe werkt Markt- en Evenementenstroom?

Onze stroomaansluitingen zijn voorzien van speciale slimme meters. Deze meter communiceert met de servers van het Involtum-platform. Met de smartphone, tablet en laptop activeert men vervolgens de benodigde stroomaansluiting. Vervolgens start de stroomlevering én heb je als eigenaar een overzicht van het verbruik én de vergoedingen. Zie de video: https://vimeo.com/155826836

Wat is Markt- en Evenementenstroom?

Markt- en Evenementenstroom is een dienst die werk uit handen neemt voor de gemeente en direct bijdraagt aan de CO2 footprint van de gemeente. Het beschikbare stroomnet wordt beter toegankelijk en kan daardoor meer worden gebruikt waardoor er minder vervuilende aggregaten in de stad nodig zijn. Markt- en Evenementenstroom is natuurlijk ook geschikt voor private terreinen.

Past Markt- en Evenementenstroom in mijn gemeente?

Markt- en Evenementenstroom werkt in elke gemeente, in elke kast; van putkast tot straatkast. Van klein vermogen tot groot vermogen. Onze slimme meter past overal en altijd! Evenementenstroom is al op tal van locaties beschikbaar. Download de gratis ‘Marktstroom’ app en kijk op de kaart in de app.Meer informatie is te vinden op www.marktstroom.nl. Wij zijn ook bereikbaar op +31 85 2012781 of stuur een e-mail naar info@involtum.com

nl_NLDutch